logo hickoryshop - preserving the soul of golf

test4

Hickorypremiär på Vesterby

Nu har äntligen Vesterby öppnats för spel, som jag väntat! Banan känns torr och fin, riktigt bra för att bara vara Mars. Nu är det mindre än två veckor innan det är dags att ge sig av till Wales för första tävlingarna, så det är ju hög tid att komma i form. Spelet är lite rostigt men det känns det som det går i rätt riktning! På resan till Wales kommer vi även spela årets British Open-bana, Royal Liverpool, då vill man ju verkligen kommit igång så upplevelsen blir maximal! Vesterby är en kanonbana att träna och lira hickory på. Perfekt underlag och taktiskt spel som liknar linksbanorna borta i UK.

Kul att se att det gjorts ett riktigt lyft på första hålet. Den gamla skrutt-bron är borta och nu finns det två snygga stenbroar och bäcken har fått sig en upprustning med olika etappar som håller vattennivån högt. Bäcken är tillfixat ända uppifrån 9:an, kommer blir jäkligt bra när det växt ihop sig. Snyggt jobbat Landeryd!

vesterby

Jag har ju haft en liten tendens att svinga för fort nu när man släpps lös ute på golfbanan. Jag har fullt fokus på att svinga med rätt tempo. Detta ger mig automatiskt bättre uppvridning, bättre bollträff och balans. Det sitter lite bättre för varje gång och snart kommer nog lite bra score också!

Nu känns underlaget så pass bra att jag börja bokföra mina rundor så jag kan analysera mitt spel och mina framsteg.

Här kommer första 9:an för i år ››

71% Fairwayträff är ju en fin trend.. och de jag missade var bara någon meter från fairway...
Men som sagt... puttning är det som avgör mest...

Testade idag att filma lite med min nya kamera som har ett sk höghastighetsläge vilket rätt shysst slow motioneffekt, perfekt för svinganalys!

  • /21-varmatch-pa-atvidaberg
  • /19-mars-levererar

©2009 - 2016 Hickoryshop of Sweden