logo hickoryshop - preserving the soul of golf

test4

Scottish Hickory Extravaganza 2016 - Dag 3 Nairn

nairn1

Den tredje dagen tog vi en kort promenad med bagen på axel från hotellet ner till Nairn Golf Club. Nairn är ytterligare en Skotsk linkspärla. Klubben grundades 1887 och har haft flera legender sin designat och utvecklat banan genom åren; Old Tom Morris, James Braid, Ben Sayers och  C. K. Cotton. Banan är en typisk links som startar vid klubbhuset och spelas 9 hål bort längs havet med för att sedan vända och spelas tillbaka. Det är underbara vyer där du ser havet från i alla 18 hålen. Nairn har bl.a varit värd för Walker Cup 1999. Det som de flesta nämner som spelat här är förutom vyerna de fantastiska greenerna!

Denna dag spelade vi en vänskapsmatch BGCS hickorygäng mot medlemmarna. Fyrboll match är en en perfekt form att spela vi dessa tillfällen. Vi spelade holes-up så att alla får spela hela vägen in i mål. Jag och min spelpartner Claes "Swingarn" Armå hade en riktigt bra dag och trivdes med det mesta denna underbart soliga dag. Vi vann vår boll med hela 8 upp men allt eftersom bollarna kom in så stod det klart att medlemmarna kunde sin bana bäst och vi fick storstryk. Efter spelet så var det social gemenskap med dryck, mat och underhållande samtal i det fina klubbhuset med en fantastisk utsikt över havet.

“The Nairn Experience - Once you’ve tackled the challenging links it will leave you wanting to come back again and again"

1

4

6

8

10

9

Jag fick en guidad tur i klubben innersta, ett helt rum fullt med spännande saker från klubbens långa historia!

3

2

Första bollarna inne. BGCS leder stort och humöret är på topp... so far ;)

  • /81-scottish-hickory-extravaganza-2016-dag-4-brora
  • /79-scottish-hickory-extravaganza-2016

©2009 - 2016 Hickoryshop of Sweden